Contact - Ellen van den Houte

Contact

Psycholoog Groningen
Ellen van den Houte

U kunt contact met mij opnemen via het onderstaande email adres of telefoonnummer. Belangrijk: Het is het handigst om per mail (of door middel van het contactformulier) contact met mij op te nemen. Door de aard van de werkzaamheden ben ik telefonisch meestal niet direct bereikbaar. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik werk samen met psycholoog Marjan de Jong. Zij heeft haar praktijk in Eelde en is tevens mijn vervanger wanneer ik afwezig ben.

Psycholoog Groningen
Ellen van den Houte

Bezoekadres
(enkel op afspraak)
Moddermanlaan 17
9721 GK Groningen

+31 (0)6 2046 1618
info@ellenvandenhoute.nl

Openingstijden

+ Maandag: 9:00 – 17:00
+ Dinsdag: 9:00 – 17:00
+ Woensdag: 9:00 – 17:00
+ Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag, Zaterdag en Zondag gesloten.

Wat kan ik voor u betekenen?

Belangrijk: Houd er rekening mee dat de wachttijd op dit moment ongeveer 3 weken is.

Corona-update: binnen de praktijk volgen we de richtlijnen van de RIVM. Vooralsnog betekent dat, dat afspraken en gesprekken gewoon doorgaan. Wel worden er even geen handen geschud. Heb je zelf klachten, blijf dan uit voorzorg thuis. Wil je graag een gesprek per telefoon, of via beeldbellen (laptop/computer) laten plaatsvinden en niet op de praktijk? Dat is mogelijk. Laat me dat gerust weten, dan regelen we dat.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.