Contact - Ellen van den Houte

Contact

Psycholoog Groningen
Ellen van den Houte

U kunt contact met mij opnemen via het onderstaande email adres of telefoonnummer. Belangrijk: Het is het handigst om per mail (of door middel van het contactformulier) contact met mij op te nemen. Door de aard van de werkzaamheden ben ik telefonisch meestal niet direct bereikbaar. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik werk samen met psycholoog Marjan de Jong. Zij heeft haar praktijk in Eelde en is tevens mijn vervanger wanneer ik afwezig ben.

Psycholoog Groningen
Ellen van den Houte

Bezoekadres
(enkel op afspraak)
Moddermanlaan 17
9721 GK Groningen

+31 (0)6 2046 1618
info@ellenvandenhoute.nl

Openingstijden

+ Maandag: 9:00 – 17:00
+ Dinsdag: 9:00 – 17:00
+ Woensdag: 9:00 – 17:00
+ Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag, Zaterdag en Zondag gesloten.

Wat kan ik voor u betekenen?

Belangrijk: Houd er rekening mee dat de wachttijd op dit moment ongeveer 3 weken is.

Corona-update: Op dit moment vinden de sessies niet face-to-face plaats hier in de praktijk. Ik ben geruime tijd geleden overgestapt op gesprekken via beeldbellen en dat bevalt mijn cliƫnten en mijzelf heel goed. Het is in ieder geval een goed alternatief. Ook EMDR is mogelijk via beeldbellen! Ik wil face-to-face afspraken de komende tijd nog uitstellen tot er meer duidelijk is over de (on)veiligheid van werken in niet optimaal geventileerde kleine ruimtes.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.